workshop utbildning i nyföddfotografering 2024

workshop
nyfödd­fotografering
Örebro 2/3 2024

Är du redo?

Nytt år och nya möjligheter att ta tag i dina drömmar. Att fota nyfödda är världens bästa jobb, och nu bjuder jag in till workshop i min fullutrustade studio i Örebro. Det här är det ultimata tillfället att lära dig nyföddfotografering när den är som bäst!

Lär av ett proffs

Förutom att jag specialiserat mig på att fota nyfödda bebisar så är jag även legitimerad barnmorska. Det är en, i det närmaste, unik dubbelkompetens, som ger dig möjlighet att lära från ett riktigt proffs. 

Safety first!

Det allra viktigaste när du fotograferar nyfödda bebisar är säkerheten. Du måsta kunna posera, förflytta och linda på ett säkert sätt och med trygg hand. Jag visar dig alla mina knep!

Träna massor

För att bli en grym nyföddfotograf krävs många timmar av träning. Under min workshop får du fritt filma och fota när jag arbetar med våra nyfödda modeller, vilket ger dig möjlighet att detaljstudera mitt arbetssätt om och om igen. 

Jag lär dig

Posering Beanbag

Posering av nyfödd på beanbag, förflyttning mellan olika poser och att utnyttja posen för att få ut maximalt antal bilder. 

Posering Props

Säker posering av bebisen i olika typer av rekvisita, som skålar, korgar eller hinkar. 

Ljussättning

Vi går igenom vilken typ av ljuskälla som är att föredra vid nyföddfotografering. Vilken ljusformare ger mjukast ljus och hur ska blixten egentligen vinklas?

Wrapteknik

Att kunna linda en nyfödd bebis  är dels ett fantastiskt sätt att söva en orolig bebis på och dels ett sätt för att enkelt skapa vackra bilder.  

Säkerhet

Det går inte att nog poängtera att säkerheten är viktigast av allt vid en nyföddfotografering. Vi går igenom de viktigaste säkerhetsaspekterna.

... och mycket mer

– hur du förbereder studion, hur du kan planera din session för att optimera antalet matchande bilder, kamerainställningar, vinklar och redigering. 

Vad säger tidigare deltagare?
nyfödd flicka på nyföddfotografering i örebro

En heldag med kunskap

Den här 1-dagsutbildningen är för dig som vill känna dig trygg med att börja din karriär som nyföddfotograf, eller för dig som redan börjat, men vill utvecklas, inspireras och förbättra dina skills. Oavsett erfarenhet kommer den här utbildningen att ge dig verktygen för att skapa vackra och tidlösa porträtt på nyfödda bebisar.

Vi kommer spendera dagen tillsammans och fota två nyfödda modeller. All posering av bebisarna sker av kursledaren men alla deltagare kommer att få fota bebisarna i olika poser och även ha möjlighet att använda bilderna i sin egen marknadsföring.

Efter workshopen blir du inbjuden till en privat facebookgrupp där du kan ställa frågor, få råd och visa dina bilder.

Din kursledare

Hej, jag heter Emelie Johansen och är förutom nyföddfotograf även barnmorska – en i det närmaste unik dubbelkompetens ♥

Jag började min egen karriär som nyföddfotograf efter en workshop med Russ Jackson 2019 och sen dess har jag arbetat hårt för att bygga upp min buisness och bli en av de bästa på nyföddfotografering. Att fotografera nyfödda är det finaste jag vet!

Mitt mål är att de nyblivna föräldrar som kommer till mig ska ges en lugn och avslappnad stund där de med fullt förtroende kan se på när jag jobbar med deras nyfödda bebis, med den nyföddes välmående i fokus. Och just det vill jag lära dig.

Varmt välkommen på workshop!

porträtt på Emelie Johansen fotograf i örebro

Bra att veta

9:00 Hej och välkomna! Kaffe, te och en introduktion till dagens utbildning
9:45 Dagens första nyfödda kommer
12:00 Lunch
12:45 Dagens andra nyfödda kommer
15:00 Fika
15:30 Urval och redigering
16:30 Tack för idag!

För att kunna tillgodogöra dig kursen på bästa sätt behöver du ha en systemkamera och kunna ställa in den manuellt. 

Du behöver också ett objektiv med möjlighet till stor bländaröppning, ex 35mm, 50mm eller 28-70mm (eller liknande). 

Utbildningen hålls hos i min mysiga studio på Gustav Adolfs Allé 24 i Örebro. Resecentrum ligger ca 750 meter bort och till centrala Örebro är det ca 1000 m. 

Efter avslutad kurs erhålls ett signerat diplom som en kvalitetsstämpel på att du genomgått en utbildning i säker nyföddfotografering.

Boka innan 20/2 och få dessa bonusar (värde ca 1700 kr!) helt kostnadsfritt!

• Mina 10 mest använda actions för redigering av nyfödda
• Hårband och mössa av hög kvalitet, speciellt avsedda för nyföddfotografering

Din investering

5600 kr exkl. moms

7000 kr inkl. moms - samma summa som jag tjänade på min första betalande nyföddkund!

Observera att anmälan är bindande och anmälningsavgiften inte betalas tillbaka oavsett anledning till avbokning. Vid förhinder har du dock möjligheten att sälja din plats. Om jag som kursledare av någon anledning måste avboka kursen så återbetalas det fulla beloppet. Genom att betala in anmälningsavgiften samtycker du till denna policy.

Önskar du istället en faktura? Bara maila mig så löser jag det!