"Den vackraste stunden i livet
var den när du kom"

– Lars Winnerbäck

nyfödd bebis tillsammans med mamma och pappa hos fotograf och barnmorska Emelie johansen
nyfödd bebis hos nyföddfotograf Emelie johansen i örebro
nyfödd bebis håller i föräldrarnas fingrar på nyföddfotogrfering i örebro

Tänk att äntligen få hålla sin nyfödda bebis i famnen. Varm och mjuk. Ett helt nytt liv. Med pyttesmå tår, en liten liten näsa och långa, svarta ögonfransar. En gåva att förvalta. En gåva att följa genom livet.

nyföddfotograf i örebro

och legitimerad barnmorska. En unik dubbelkompetens. 

en unik fotografering

Det finns stunder i livet som du verkligen vill minnas för alltid. Att minnas tiden när ditt barn föddes är en av dessa stunder.

En bebis är nyfödd en väldigt kort tid och snart har bebisens utseende förändrats. Den sköra lilla varelsen blir starkare, rundare och mer vaken. Det är svårt att minnas de där första, trevande veckorna. Veckorna då ni blev föräldrar!

 

 

mer än bara bilder

Att anlita mig som er nyföddfotograf innebär att ni får mer än bara bilder – ni får unika konstverk på ert barn. Med lika delar tålamod, kreativitet och kärlek skapas bilder som fångar magiken när ett nytt liv har gjort entré.  

Mina bilder kännetecknas av harmoni och mjuka naturtoner. Tillsammans med era personliga önskemål och preferenser fångar jag det unika med just eran familj, och just er nyfödda bebis. Tillsammans skapar vi minnen för livet.

 

När ska vi boka?

Jag tar enbart emot åtta nyfödda bebisar per månad, så för att vara säker på att få en tid (det föds runt 3500 bebisar per år bara på USÖ!) så rekommenderar jag att du bokar redan under graviditeten. De flesta av mina kunder bokar efter rutinultraljudet i v. 20.

Bebisar är ju dock inte särskilt punktliga, så emellanåt kan jag ta emot bebisar även med kort varsel. Varmt välkommen med din förfrågan!

nyfödd flicka ler hos fotografen

Är jag er fotograf?

✨ Fyra års yrkeserfarenhet och över 300 fotograferade bebisar

✨ Personligen utbildad av tre av världens bästa nyföddfotografer (Russ Jackson 2019, Charlotte Gamache 2022 och Daniela Ursache 2022) – och strävar hela tiden efter att vässa mina skills

✨ Förutom nyföddfotograf även legitimerad barnmorska. Hos mig är din bebis i de tryggaste händer

✨Fullutrustad studio speciellt anpassad för nyfödda bebisar

✨ 100% nöjdhetsgaranti – är du inte nöjd med dina bilder så återbetalas hela bokningsavgiften!

Skicka boknings­förfrågan!