Kontakta mig

Gustav Adolfs Allé 24, Örebro
Endast förbokade besök!
MAIL → hej@emeliejohansen.se
MOBIL → 073-096 69 85 (sms!)
nyfödd bebis hos fotograf Emelie johansen i örebro

FAQ

Vanliga frågor och svar

Du kontaktar mig via mail eller kontaktformulär och berättar vilken typ av fotografering du önskar boka och ungefär när i tid. Jag är ofta uppbokad ett par månader framåt, så boka gärna din fotografering i god tid.

Inga bilder ingår i bokningsavgiften, utan vilka bilder eller produkter du önskar köpa bestämmer du på din personliga bildvisning. Bildvisningen äger rum samma dag som er fotografering. Där får ni se de bästa bilderna och ni kan välja ut era absoluta favoriter. 

Jag finns i Örebro och har min studio på Gustav Adolfs Allé 24. Studion är fullt anpassad för nyfödda bebisar och barn upp till ett år. För kunder med lång resväg finns möjlighet att boka ett lyxigt övernattningspaket – kontakta mig för mer information!

Nej och ja – vanligtvis fotar jag enbart i min studio, men några gånger om året erbjuder jag speciella fotograferingar varav vissa hålls utomhus. I juni finns möjlighet att boka en midsommarsession bland lupiner och i augusti erbjuder jag fotograferign bland de vackraste solrosor. Signa upp på mitt nyhetsbrev för att vara först med att kunna boka!

… men det går inte att värdera att du har fysiska bilder kvar från ditt barns uppväxt, när mobilen pajar och du glömt spara bilderna till molnet… 

En professionell fotografering kan handla om mycket pengar, men det är också en investering i ditt och ditt barns liv, flyktigt fångat i stunden av en av Sveriges bästa nyföddfotografer. Du betalar för en unik dubbelkompetens, bilder av högsta kvalitét, marknadens bästa utrustning, tiotusentals timmar av träning och en skräddarsydd fotoupplevelse, vilket sammantaget ger dig bilder som du kommer uppskatta och värdera högt genom hela livet.

Eftersom stora investeringar ibland kräver flexibla betalningslösningar så erbjuder jag delbetalning via Klarna. 

• FOLLOW ME ON THE ‘GRAM •