gravid kvinna på gravidfotografering

"You are the only one who knows the sound of my heart from the inside"

– Kristen Proby

Gravidfotograf i Örebro

gravidfotografering hos fotograf Emelie johansen i örebro
gravidfoto i örebro

Att vara gravid är som att åka berg-och-dal-bana. Höga toppar och djupa dalar. Partier som susar förbi och andra som känns som en evighetslång uppförsbacke. Färden kan vara hisnande, skrämmande, kittlig i magen som ett bubblande skratt, helt förfärlig eller alldeles, alldeles underbar.

Vissa köar länge för att få plats, medan andra kan direkt sätta sig i vagnen och åka med. Och när resan är slut, då börjar en ny. Din resa som förälder. Resan som varar livet ut.

Oavsett på vilket sätt du upplever sin graviditet så kommer du att vara den förevigt tacksam för att den skapade ditt barn.

Portfolio

Låt oss hylla kvinnokroppen tillsammans!

Mina tre ess i rockärmen

posering

Med god kunskap om vinklar och posering hjälper jag dig att framhäva din graviditet på bästa sätt. Här behöver ingen stå handfallen, jag visar med både kroppsspråk, ord och en hel del skratt hur du ska stå, sitta och ligga för att skapa de vackraste bilderna.

Ljus

För att kunna skapa båda vackra, dramatiska, smakfulla och avskalade bilder krävs olika typer av ljussättning. Vi kommer tillsammans fram till vilka bilder du gillar allra mest och sen arbetar vi målmedvetet tillsammans för att skapa just dessa.

redigering

Mycket av magin skapas efter fotograferingen, i efterarbetet med redigering och retuchering. Photoshop är mitt allra bästa arbetsredskap som hjälper mig att förstärka skuggor och ljus, göra håret lite lockigare, klänningen lite vänare och dina ögon lite skarpare.

Skicka boknings­förfrågan!